Skrot

Här berättar vi mer om vad för sorts skrot vi återvinner

Järnskrot

I många av våra hushållsprodukter finns det återvinningsbart järnskrot. Hos oss kan du sälja detta järnskrot på ett smidigt sätt. Vi separerar det och återför det i kretsloppet. Järn är en av våra viktigaste metaller med ett otal användningsområden så det är mycket fördelaktigt att återvinna. Låt inte järnet ligga och skräpa på vinden!

Blybatterier

Slitage kan göra att bilens blybatteri slutar fungera. Dumpa inte ditt gamla batteri på återvinningen, låt oss återvinna det och återföra råvaran, alltså blyet för användning i industrin, stålverk för att tillverka nya produkter.

Mässing

Mässingsskrot är lämpligt att återvinna och sälja vidare då det är relativt enkelt att separera från andra komponenter. Du får betalt per kilo när du återvinner mässing hos oss – och gör miljön och framtida generationer en tjänst.

Kabelskrot

Tro det eller ej – dina gamla kablar kan vara värda en peng. Lämna kablarna hos oss istället för att åka till soptippen.

elskrot västerås

Elektronikskrot

Du kan lämna in din gamla mobil eller tjock-tv till oss. Återvinn detta skrot hos oss så kan vi se till att det används igen. Faktum är att elektronikbranschen skriker efter återvunna komponenter.

Rostfritt skrot

Gamla kastruller, plåtar och annat rostfritt material går utmärkt att återvinna hos. Mycket fördelaktigt att återvinna eftersom det kan återvinnas många gånger, till skillnad från de flesta andra material.

Kopparskrot

Koppar är väldigt eftertraktad på marknaden idag eftersom det används i en rad elektronikprodukter. Det har en mycket bra ledande förmåga och har därför en stor roll i flera elektronikprodukter. Har du något kopparskrot hemma – ta det till oss för återvinning.

Transformatorer

Transformatorer finns i många apparater och är en vital del av produktionen. En transformator består av en mängd återvinningsbart material. Kom till oss med din gamla transformator så återvinner vi materialet för framtida bruk.

Vi återvinner alla former av elektronikskrot